Date

18 sep 2021
Verlopen!

Time

9:30 am - 5:30 pm

Prijs

Gratis

Familiedag 2021 – Leuven (Heverlee)

Vorig jaar was het onmogelijk om een Familiedag te organiseren maar dit jaar moet dit wel kunnen. En iedereen heeft het ook nodig om mekaar eens terug te zien en bij te praten.

Deze Familiedag zal plaats vinden in het domein van de Abdij van ‘t Park in Leuven (Heverlee), Abdij van Park 4 (www.visitleuven.be/abdijvanpark).

Op zaterdag 18 september 2021 nodigen wij zowel leden als niet-leden van onze beroepsvereniging uit voor het volgend programma en wij spreken af vanaf 9u30 in de Brasserie De Abdijmolen :

  • voor de leden is er een Algemene Vergadering : de ondertekening van de aanwezigheidslijst vanaf 9u30 en om 10u aanvang van de Algemene Vergadering ; voor deze Algemene Vergadering zal er nog een afzonderlijke uitnodiging aan de leden gestuurd worden.
  • voor de echtgeno(o)t(e) of partner en kinderen van de leden en ook voor de niet-leden met hun kinderen : bezoek aan de Abdij van ‘t Park.
  • lunch (met soep – hoofdgerecht – 1 drank) voor iedereen om 12u30 : in de brasserie De Abdijmolen.
  • om 14u : wandeling voor iedereen in het Domein van de Abdij van ‘t Park. Ontdek in deze rondleiding met de gids : de molen, de poorten de tiendeschuur, de vijvers de brouwerij.
  • na deze wandeling nog een gezellig samenzijn met een stukje taart en koffie of frisdrank of een biertje.
  • wij voorzien het einde van de Familiedag om 17u30.

Wij hopen op een talrijke deelname aan deze Familiedag zodat 18 september een mooi en gezellig evenement wordt voor onze beroepsvereniging.  Wij verwachten jullie inschrijving ten laatste op 31 augustus 2021 samen met jullie bijdrage.

Voor alle bijkomende inlichtingen aarzel niet om contact te nemen met de hierna vermelde contactpersonen.

Namens het Familiedag-comité


Contactpersonen :
Christiaan Lenaerts – Doleegstraat 22 – 3001 Leuven (Heverlee)
christiaan.lenaerts@telenet.be

Ludwig Rasschaert – Stooktewegel 12  –  9230  Wetteren
basochesecr@belgacom.net

Locatie

Abdij van ‘t Park in Leuven
Abdij van Park 7, 3001 Leuven
Abdij van ‘t Park in Leuven

Organisator

Notarisklerken Basoche