17 februari 2024
informatieavond AG INSURANCE

De Beroepsvereniging van het Notarispersoneel nodigt alle medewerkers, leden of niet-leden, uit voor een info-avond ivm het aanvullend pensioen, die ze in verschillende provincies organiseert om zoveel mogelijk medewerkers te bereiken.

Vl. Brabant – op 26 februari 2024 om 19 u te Provinciehuis, Provincieplein 1 te 3010 Leuven
Namen – op 19 maart 2024 om 18 u in het Notarishuis te 5000 Namen, rue Borgnet 13
Luik – op 26 maart 2024 om 18 u in het Notarishuis te 4000 Luik, rue Saint Remy 2
Limburg – op 18 april 2024 om 16 u in het Stadsschouwburg, Stadsplein 1 te 3600 Genk
Oost en Westvlaanderen – op 13 mei 2024 – Hotel Van der Valk Drongen of Nazareth – definitieve locatie wordt meegedeeld op de uitnodiging die nog volgt.
Henegouwen: datum en plaats worden vastgelegd in juni – details volgen.

Hoevelen onder ons kennen de voordelen die onze sector geniet?

We zien  elke maand dat op onze loonbrief de premie “Groepsverzekering AG Insurance ” in mindering wordt gebracht, maar wie weet wat dat precies betekent ?

Hoe wordt die premie samengesteld ; welk aandeel betalen de notarissen daarin ;  hoe is het kapitaal verdeeld tussen ” LEVEN ” en ” OVERLIJDEN ” ; wie zijn de begunstigden van je verzekering en kunnen ze worden gewijzigd; wanneer ontvang ik mijn groepsverzekering en hoe wordt deze belast?

Al deze vragen en nog veel meer worden tijdens deze uiteenzetting beantwoord.

Om dit alles te verduidelijken zijn we verheugd de heer Koen DECOCK, Deputy General Manager – Account Executive – AG Employee Benefits & Health Care, bij ons te hebben die zal uitleggen waaruit het pensioenplan van de sector bestaat.

Hij zal het huidige pensioensysteem (1e pijler) presenteren, en daarnaast uitleggen waaruit het extralegale pensioen bestaat dat wordt voorzien door de 2e pijler, d.w.z. onze groepsverzekering.

Aarzel dus niet en kom naar deze info-avond.